vestjysk opgraderer i kvægrådgivningen

Med ansættelsen af Rikke Skovsted Kirkebæk bliver der ført øget ekspertise indenfor mineraler og foder til kvægteamet i vestjysk

Fra den 3. oktober opgraderer vestjysk kompetencerne i kvægrådgivningen med ansættelsen af Rikke Skovsted Kirkebæk, 44 år. Rikke Skovsted Kirkebæk er uddannet Agronom og kvægfagkonsulent og har arbejdet 18 år i foderstofbranchen, de seneste 12 år som kvægrådgiver hos Vilomix.

Den nye kvægrådgiver kommer til at arbejde bredt i stort set hele Jylland, hvor hun får sin egen kundeportefølje. Hun kommer til at rådgive i alt fra fodring til den økonomiske bundlinje i både økologiske og konventionelle produktioner, fortæller Ida Ringgaard, rådgivningsdirektør i vestjysk.

– Rikke har en stor erfaring fra foderstofbranchen og er meget fagligt stærk og kompetent, så jeg glæder mig meget over, at hun nu starter hos vestjysk. Med sin dybe indsigt i mineraler og hele foderstofbranchen kommer Rikke til at løfte vores kvægteam fagligt på nogle områder, vi i forvejen ikke havde de samme kompetencer på, siger Ida Ringgaard og fortsætter:

– I en tid, hvor vi har stort fokus på klima og bæredygtighed, og vi skal passe ekstra på vores ressourcer, skal vi selvfølgelig også passe på den ressource, som mineraler og næringsstoffer i kvægfoderet er. Der kommer Rikke ind i teamet med en vigtig faglig viden om, hvordan vi kan reducere forbruget mest muligt og stadig have sunde og velfungerende køer.

 

En del af et stærkt hold

Rikke Skovsted Kirkebæk glæder sig til at blive en del af kvægrådgivningen i vestjysk.

– Jeg har hidtil haft et godt samarbejde med dem, der nu bliver mine kollegaer, og jeg ved, at det er et fagligt stærkt team. Jeg er sikker på, at både de og jeg har nogle kvalifikationer, som vi kan supplere hinanden godt med, og i fællesskab kan opnå de bedst mulige resultater, siger Rikke Skovsted Kirkebæk og fortsætter:

– Udover at blive en del af kvægteamet ser jeg også meget frem til, at bedriftsbesøg bliver en større del af min arbejdsdag, end det har været hidtil, og til at rådgive bredere end udelukkende om fodring.

Rikke Skovsted Kirkebæk bor på en skovejendom ved Viborg med sin mand, Kurt, og deres fælles datter på 13 år. På ejendommen driver de et ridecenter og har kødkvæg, æsler og lamaer, som meget af fritiden bliver brugt på.

 

For yderligere information kontakt:
Rådgivningsdirektør Ida Ringgaard, tlf. + 45 4094 9550