InterCount - regnskab på den halve tid

 

Slip for bunker af papir og rækker af ringbind. Benyt InterCount – fremtidens kontorløsning.

InterCount er et nyt økonomistyringsprogram, der gør det nemmere end nogensinde før at styre og få overblik over din virksomheds økonomi.

InterCount er skræddersyet til mindre og mellemstore virksomheders behov. Programmet afløser økonomiprogrammerne Ø90 Online og Summax, hvoraf sidstnævnte udfases i løbet af 2025.

InterCount kan benyttes til arkivering, betaling, fakturering, bogføring, økonomistyring og regnskab. Programmet kan benyttes af både selskaber, I/S-selskaber og personligt ejede virksomheder i alle brancher.

 

Vejledningsvideoer

For at hjælpe dig godt i gang med brug af InterCount, har SEGES samlet en række korte videovejledninger, som trin for trin viser dig, hvordan du anvender programmets forskellige funktioner.
Du kan finde vejledningsvideoerne her.

InterCount - markedets stærkeste økonomiplatform

InterCount er et danskudviklet økonomiprogram, der er skræddersyet til mindre og mellemstore virksomheders behov.

Bag InterCount står de danske landbrugsrådgivninger og innovationshuset SEGES Innovation, der i mere end 30 år har udviklet softwareprogrammer og digitale løsninger til danske landbrugsvirksomheder.

Hvis du er landmand, giver InterCount dig mulighed for at sammenligne dine økonomital med resten af branchen. Dette er unikt på dansk grund. Bag sammenligningen med resten af landbruget ligger en række store databaser, som indeholder bl.a. regnskabstal fra danske landbrugsvirksomheder.

Videoer - InterCount
Har du spørgsmål til InterCount?
Kontakt din rådgiver