vestjysk ansætter ny partner til landbrug og virksomheder

Kristian Hedeager Nielsen er per 9. januar 2023 ansat i en nyoprettet stilling som virksomhedspartner hos landboforeningen vestjysk, hvor han fremover skal levere bred rådgivning indenfor strategi, innovation, udvikling og drift.

En partner er en, man har tillid til, og som man kan sparre med, når der er brug for det. Derfor kan Kristian Hedeager Nielsen skrive den nye titel, virksomhedspartner, på CV’et, når han fra den 9. januar 2023 tiltræder sin nye stilling i vestjysk i Ringkøbing.

– Kristian Hedeager Nielsen kommer i kraft af sine mangeartede kompetencer til at favne både landbrug og andre erhverv bredt, hvor han simpelthen vil fungere som en partner, der kan stå til rådighed for bedriften eller virksomheden, når der er ønske og behov for det, forklarer Ida Ringgaard, rådgivningsdirektør i vestjysk.

Den nye virksomhedspartner kommer til at rådgive indenfor blandt andet innovation, grøn omstilling, nytænkning, optimering, ledelse, udvikling og drift.

– Kristian Hedeager Nielsen har en utrolig livserfaring og viden, og kan ikke kun rådgive på det faglige plan, men også rent menneskeligt. Samtidig er han heller ikke bange for at sige de svære sandheder. Derfor glæder det mig meget, at han nu kommer til vestjysk, for jeg er helt sikker på, han vil gøre stor gavn for vores kunder, fastslår Ida Ringgaard.

 

 

Vil kendes på bedrifterne

Kristian Hedeager Nielsen er 54 år, og har gjort mangeårig karriere indenfor landbrugsrådgivning og i den finansielle sektor. Senest som selvstændig rådgiver i egen virksomhed, Hedeager Consult, og som senior landbrugsrådgiver i Nykredit.

– Jeg ser meget frem til at drage gavn af mine tidligere erfaringer i stillingen som virksomhedspartner i vestjysk, hvor jeg jo med mange nye, dygtige kolleger får et bedre sparingsgrundlag og større muligheder for tværfaglig rådgivning, end da jeg sad alene i min egen virksomhed, siger Kristian Hedeager Nielsen og tilføjer:

– Nu skal vi sammen ud og kendes på bedrifterne og opnå nogle gode resultater og gode løsninger for landmænd og virksomheder – uanset om det handler om vindmøller eller solceller, ledelse og strategi, en nyuddannet landmand, der skal hjælpes på rette vej eller noget helt fjerde.

Privat har den nye virksomhedspartner tre børn og er gift med Grete. Han har rødder i det vestjyske, men bor i dag i Askov. I fritiden dyrker han forskellige former for motion og er blandt andet medlem af Rotary og sidder i bestyrelsen for Kjærgård Landbrugsskole.

 

For yderligere information kontakt:
Ida Ringgaard, rådgivningsdirektør i vestjysk, tlf.: +45 40 94 95 50