Landboforeningen vestjysk ansætter ny administrerende direktør

D. 18. april 2023 tiltræder Kristian Hedeager Nielsen som ny administrerende direktør i landboforeningen vestjysk i Ringkøbing

Efter knap fire måneders ansættelse i vestjysk kan Kristian Hedeager Nielsen (55 år) fra d. 18. april 2023 skifte sin hidtidige titel som virksomhedspartner ud med administrerende direktør.

Inden Kristian Hedeager Nielsen startede i vestjysk, har han gjort mangeårig karriere indenfor landbrugsrådgivning og i den finansielle sektor. Senest som selvstændig rådgiver i egen virksomhed, Hedeager Consult, og som seniorlandbrugsrådgiver i Nykredit.

 

– Vi så, at vi havde en meget kompetent mand til stillingen som administrerende direktør i huset, som passede rigtig godt på den profil, vi søgte, siger Jacob Spangsberg, formand for vestjysk:

– Som virksomhedspartner har Kristian Hedeager Nielsen hjulpet virksomheder med at udvikle deres forretning, og det er den opgave, han nu også står overfor med vestjysk. Det har vi en rigtig god mavefornemmelse med.

 

Kristian Hedeager Nielsen overtager direktørposten fra Ulla Nygaard Rejkjær, der har været konstitueret administrerende direktør i vestjysk siden september 2022.

 

– Vi tror på, at Kristan Hedeager Nielsen kan gøre en forskel for vestjysk og være med til at sikre os fremadrettet som en endnu mere selvstændig og stærk virksomhed. Jeg kender ham som engageret og tillidsvækkende og ser meget frem til samarbejdet, lyder det fra Ulla Nygaard Rejkjær.

 

Også Kristian Hedeager Nielsen glæder sig til at påbegynde arbejdet i sin nye stilling.

– I de måneder, jeg har været i vestjysk, har jeg oplevet en fantastisk arbejdsplads med passionerede medarbejdere, godt humør og højt til loftet, siger Kristian Hedeager Nielsen:

–  Nu ser jeg frem til at sætte mig i direktørstolen og danne et samlet overblik over virksomheden og hvorledes, vi får indfriet vores strategiske mål, så vi i endnu højere grad kan sætte vestjysk på landkortet som en naturlig samarbejdspartner for nuværende såvel som nye kunder.

 

Privat har den nye direktør tre børn, og er gift med Grethe. Han har rødder i det vestjyske, men bor i dag i Askov. I fritiden dyrker han forskellige former for motion og er blandt andet medlem af Rotary og sidder i bestyrelsen for Kjærgård Landbrugsskole.

 

For yderligere information kontakt:

Kristian Hedeager Nielsen, adm. direktør, tlf.: 6085 4360

 

Jacob Spangsberg, formand, tlf.: 4073 2156