Landbrugsstyrelsen inviterer til webinar om tørkeplan for landbruget 2023

Fredag 23. juni kl. 9-10

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig:

Webinaret optages, hvis du er forhindret og lægges på Landbrugsstyrelsens hjemmeside, så du kan se det fulde webinar, hvis du ikke kan deltage.

Ministerens tørkeplan indeholder en række initiativer til hjælp for landbruget. På et online informationsmøde (webinar) fredag den 23. juni fortæller vi mere om, hvad du kan gøre under tørken, og du får mulighed for at stille spørgsmål. Læs mere, og tilmeld dig her.

Webinaret henvender sig til landbrugere og landbrugskonsulenter, og har til formål at informere om initiativerne i tørkeplanen samt hvilke andre tiltag, vi arbejder på.

På webinaret kan du blandt andet høre om:

  • dispensationsmuligheder på ordningen pleje af græs- og naturarealer
  • mulighed for at påberåbe sig force majeure i forbindelse med kontrol af konditionalitet, herunder GLM 8
  • mulighed for at anmode om force majeure i forbindelse med tilskudsordningerne grundbetaling, bioordninger og andre arealordninger
  • eventuelle initiativer til økologer, som vi i øjeblikket er i gang med at afklare.

Der er mulighed for at stille spørgsmål undervejs i webinaret. Vi kan ikke svare på spørgsmål i forhold til konkrete sager. Vi vil svare på så meget som muligt, men der kan være indsatser, hvor vi stadig mangler afklaring, så der kan være spørgsmål, vi ikke kan besvare på nuværende tidspunkt.