ØKONOMI

LANDBRUG

Når virksomheden
også er din livsstil

Vi tilbyder

Økonomisk rådgivning og service til små og store landbrug

Økonomi i hverdagen

– Revision og regnskab

– Lønservice

– Leverandørservice

– InterCount

– Bogføring

– Skat og moms

– Ferielov

– Indberetning

– DLBR-IT

Økonomi hele året

– Budget

– Strategi

– Årsrapport

– Finansiering

– Generationsskifte

– Virksomhed i udlandet

– Rekonstruktion og konkurs

– Opstart af virksomhed

– Køb og salg

– Selskabsformer

– AgroMarkets

Driftsøkonomi er det økonomiske overblik over bedriften og den strategi du lægger for fremtiden. 

 

Du har drømmene. Vi sætter ord og tal på hvordan de kan blive til virkelighed.

Vil du etablere dig i landbruget eller har du mange år på bagen? Uanset hvad, så kan det være godt at få en snak om hvor vil du hen. Vi tilbyder sparring og rådgivning, så vi sammen kan skabe en strategi der får dig derhen hvor du ønsker. 

 

Her får du nye øjne på tingene, hvor vi hjælper med at afdække udfordringer og muligheder, så du kan træffe de rigtige beslutning. Det kan ske i samarbejde med vores andre afdelinger Plante, Kvæg og Miljø og natur. På den måde når vi hele vejen rundt. 

Alle vores afdelinger sidder på én matrikel, hvilket betyder vi arbejder på tværs og sparer dig for at involvere og koordinere flere faggrupper. 

Majsmark og blå himmel

Driftsøkonomi er kompasset til din virksomhed

Økonomistyring, der dækker alt fra den fremtidige strategi til en digital opfølgning af den realiserede indtjening via Dashboard.

Budgettet – når du vil være på forkant
Budgettet udarbejdes i samarbejde med dig og giver det bedste bud på den forventede indtjening og behovet for likviditet. Det indeholder relevante følsomhedsberegninger og giver dig et værktøj til at formidle den kommende tids forventninger til tredjepart. Budgettet bruges aktivt til styring og opfølgning af din produktion, økonomi og strategi med mulighed for handlingsplaner, der kan være med til at øge din indtjening. Overvej også et investerings- eller etableringsbudget, hvor dine fremtidsplaner belyses på en enkel og overskuelig måde.

Budgetopfølgning – fingeren på pulsen
Med en budgetopfølgning har du fingeren på pulsen med hensyn til om du følger det forventede likviditetsbehov og den budgetterede indtjening. Eventuelle afvigelser kan løbende blive belyst, og der kan hurtigt tages handling på disse. Desuden kan du udarbejde et estimat for den resterende del af året, så du kan holde den forventede indtjening op imod den budgetterede indtjening for hele året.

Driftsgrensanalyser og benchmarking – viser dine forbedringsmuligheder
Årsrapporten kan nemt suppleres med en driftsgrensopgørelse, hvor den samlede indtjening fordeles ud på dine driftsgrene. Herefter kan du benchmarke på den samlede indtjening og mere detaljeret på de enkelte driftsgrene.

Dashboard og eOverblik – overblik over din økonomi
Ved selv at benytte værktøjerne Dashboard og eOverblik har du hver måned mulighed for at få en opfølgning på udvalgte fokuspunkter og den samlede indtjening. Vi står gerne til rådighed med opstart og løbende sparring vedrørende brugen af disse produkter.

AgroMarkets – daglig overvågning af finans- og råvaremarkeder
Med et abonnement på AgroMarkets får du hjælp til at handle salgsafgrøder og købe råvarer på det mest optimale tidspunkt af året. 

Økonomi – landbrug

ØKONOMI LANDBRUG Når virksomheden også er din livsstil Økonomi ogregnskab 96 80 12 00 info@vestjysk.dk Driftsøkonomi 96 81 42 42 peo@vestjysk.dk Adresse Herningvej 3 6950

Læs mere »