vestjysk opruster på kartofler- og slagsafgrøder

Det er med stor glæde vi i vestjysk kan byde velkommen til Joachim Bøgelund Thomsen, der pr. 1. februar 2022 er ansat som planterådgiver med speciale indenfor kartofler og salgsafgrøder.

Joachim Bøgelund Thomsen er nyuddannet professionsbachelor i jordbrug fra Erhvervsakademi Aarhus med netop speciale inden for kartoffelavl og specialafgrøder. Og han er faktisk allerede et kendt ansigt i huset, idet planteafdelingen i vestjysk havde fornøjelse af at have Joachim Bøgelund Thomsen i praktik første gang i 2019 og siden fra august 2021 til oktober 2021. Herefter var det tilbage til arbejdet med at skrive bacheloropgaven, med speciale inden for håndtering af fritlevende nematoder i kartofler. Bacheloropgaven blev afleveret i december 2021, og i januar 2022 kunne Joachim så forsvare den, og blev endda præmieret med JID’s hæderspris. Stort tillykke!

Således er Joachim nu klar til at smøge ærmerne op, og yde de vestjyske kunder en skarp og kompetent rådgivning inden for kartofler og salgsafgrøder.

Joachim er 25 år, kommer fra Snejbjerg og bor om lidt i Holstebro.

Tilmeld nyhedsbrev

Få de relevante nyheder i din indbakke

Se flere nyheder...