Temaaften hos vestjysk førte til billigere og bedre forsikringer hos landmanden

Claus og Christian Aarup, der driver I/S Aarup, mødte til en temaaften hos vestjysk forsikringsmægler Johnny Gustafson. Temaaftenerne er bare en af de måder, vi forsøger at hjælpe landmanden til en optimeret bedrift og hverdag, fortæller formanden for vestjysk.

 

Forsikringer i landbruget er et kompliceret område, som kan være svært at finde rundt i. Især på store bedrifter kan det blive uoverskueligt at vurdere, om man er over- eller underforsikret, og om prisen er optimal. Derfor havde landboforeningen vestjysk indbudt landbrugsansvarlig i forsikringsmæglerselskabet Klink & Jensen, Johnny Gustafson, til temaaften for foreningens medlemmer. Foruden forsikringer var pension og testamente også på programmet.

 

–  Det er et forholdsvist nyt initiativ, at vi holder disse temaaftener, hvor vi inviterer folk udefra til at holde oplæg om relevante emner. Det er ikke noget, vi afholder fast, men vi gør det, når der er temaer, vi vurderer, er spændende for vores medlemmer. Det er en af de mange måder, vi gør vores bedste for at understøtte landmanden til at opnå en optimeret bedrift og hverdag, fortæller Søren Christensen, formand for vestjysk.

 

Brødrene Claus og Christian Aarup, der sammen driver svineavlsbedriften I/S Aarup sydøst for Ringkøbing, deltog i temaaftenen. Deres forsikringer udløb til nytår, og de havde længe talt om at få indhentet nye tilbud, så de indledte samarbejde med Klink & Jensen.

 

– Oplægget fra Johnny Gustafson blev startskuddet til at få gjort noget ved det. Det var rigtig fint, at vi kunne deltage i et aftenmøde og høre om mulighederne ved en forsikringsmægler, for det har vi ikke brugt før, fortæller Claus Aarup og fortsætter:

 

– Forsikringsmæglerne kom ud til os og gennemgik bedriften og vores ønsker og hjalp os derefter med at vælge de bedste forsikringer til os. Indtil videre er vi vældig godt tilfredse med forløbet. Det koster jo selvfølgelig noget at have dem til det, men når først det er oppe at køre, skal det jo nok kunne betale sig. Det giver også noget tryghed, at de er vandt til at se på forsikringer og ved, hvad de snakker om.

 

Også Johnny Gustafson glæder sig over udfaldet af temaaftenen hos vestjysk.

 

– Vi hjælper helt uvildigt kunden med at finde den bedst mulige forsikring ud fra bedrift og ønsker, og for 90-95 procent af vores kunder gør vi det som minimum omkostningsneutralt. Det lykkedes også at få en forsikring til I/S Aarup, der både er bedre og med en pæn økonomisk gevinst i forhold til den tidligere. Efterfølgende varetager vi også kundens interesser på forsikringerne og hjælper med skader, tilkøb og generelle ændringer, så landmanden slet ikke skal bekymre sig om det. Det er der, vi kan gøre en stor forskel, lyder det fra Johnny Gustafson.

Tilmeld nyhedsbrev

Få de relevante nyheder i din indbakke

Se flere nyheder...