René Andresen er fratrådt som adm. direktør i vestjysk

Efter gensidig aftale med bestyrelsen i vestjysk er René Andresen fratrådt sin stilling som direktør i virksomheden.

Efter knap to år på direktørposten er René Andresen fratrådt sin stilling som adm. direktør i vestjysk. Fratrædelsen beror på en gensidig aftale mellem vestjysks bestyrelse og René Andresen. Begge parter skilles i mindelighed, og den fælles beslutning om Renés fratrædelse bunder i uenighed om den fremtidige strategi for virksomheden.

Bestyrelsen i vestjysk takker René Andresen for den store arbejdsindsats de forgange år, der har været til stor gavn for virksomheden og dens udvikling.

 

En gensidig beslutning

vestjysk finder det vigtigt at understrege, at ovenstående beslutning er sket i overensstemmelse mellem virksomhedens bestyrelse og den forhenværende direktør. I forbindelse med sin fratrædelse udtaler René Andresen følgende:

”Det er bestyrelsens ret at holde fast i deres beslutninger omkring strategien for virksomheden, hvilket jeg har fuld respekt for, og jeg ønsker alt det bedste for vestjysk i fremtiden”

Til Dagbladet Ringkøbing-Skjern har René Andresen desuden tilføjet følgende til sin udtalelse:

”Vi blev uenige om den fremtidige strategi for virksomheden, og så vælges vi at skilles som gode venner. Vi har lavet en gensidig fratrædelsesaftale i sidste uge. Det foregår i ro og orden mellem bestyrelsen og mig. Jeg har stadig et par få opgaver for bestyrelsen, som jeg hjælper på sidelinjen. Vi skilles som gode venner, og så er der ingen grund til at smække med døren.”

 

Konstituering af ny direktør

I forlængelse af René Andresens fratrædelse har virksomhedens bestyrelse konstitueret sekretariatschef Ulla Nygaard Rejkjær som ny direktør.

Ulla tilgår sin nye direktørpost med ydmyghed og ser frem til samarbejdet med den øvrige direktion, der består af vestjysks rådgivningsdirektør Ida Ringgaard samt regnskabsdirektør Svend Vestergaard.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få de relevante nyheder i din indbakke

Se flere nyheder...