Rammerne er klar til vækst i VL Revision

VL Revision i Ringkøbing har netop gjort første nyansættelse af forhåbentlig mange, der skal have kontor i virksomhedens nybyggede lokaler.

 

Mens andre revisorer har forladt Ringkøbing, har vestjysks revisionsvirksomhed VL Revision en helt anden ambition: Der skal skabes vækst.

Derfor har virksomheden per 1. august ansat revisor Nikolai Ladefoged Kristiansen, 28 år.

 

Det seneste år har VL revision både bygget et nyt revisorkontor på Herningvej 5 i Ringkøbing og øget medarbejderstaben, og det er planen, at udviklingen skal fortsætte.

– vestjysk og VL Revision er sat i verden for at gøre gavn for vores nærområde, som er Ringkøbing-Skjern kommune. Vores ambition er derfor at blive i byen og understøtte erhvervslivet i kommunen, og det gør vi blandt andet ved at investere og udvide vores revisionsvirksomhed, lyder det fra René Andresen, adm. direktør i vestjysk.

 

– Fordi flere revisorvirksomheder de seneste år har fusioneret eller er rejst fra byen, er der nu også plads til og behov for i markedet, at vi kan udvikle forretningen, og det har vi skabt rammerne til med vores nybyggede revisorkontor.

 

Vender hjem til Ringkøbing

 

Den nyansatte Nikolai Ladefoged Kristiansen er uddannet revisor og har arbejdet ved større revisionsfirmaer i Aarhus de seneste fem år, mens han har læst HD og kandidatuddannelsen i revision på Aarhus Universitet. Han er født og opvokset i Ringkøbing og glæder sig nu over at være vendt hjem til byen igen.

 

 

– I VL Revision kommer jeg primært til at arbejde med revision af små og mellemstore selskaber og koncerner, som også er det, jeg har beskæftiget mig med de seneste år, og hvor mine primære kompetencer ligger, siger Nikolai Ladefoged Kristiansen og fortsætter:

 

– Jeg synes, at VL Revision har en meget attraktiv størrelse, hvor der er en god kollegaskare, uden at virksomheden bliver for stor til, at man kan komme hinanden ved. Det glæder jeg mig meget til at være en del af og til at løse spændende arbejdsopgaver sammen med gode kollegaer.

 

 

For yderligere information kontakt:
René Andresen, adm. direktør i vestjysk: +45 2154 9219

 

   

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få de relevante nyheder i din indbakke

Se flere nyheder...