Præsentation af bestyrelsesformand Søren Christensen

Søren Christensen er bestyrelsesformand i vestjysk, og i mere end 20 år har han været en aktiv del af virksomhedens bestyrelse.  

Det lå ikke ligefrem i kortene, at Søren Christensen skulle ende som bestyrelsesformand i vestjysk, da han i 1998 blev opfordret til at stille op til en ledig bestyrelsespost i Vestjysk Landboforening.

– I mange år deltog jeg aktivt i foreningsarbejde i idrætsregi, men jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg skulle beskæftige mig med politisk arbejde, fortæller Søren Christensen, der siden 2008 har siddet som formand i foreningen.

Søren Christensen er 59 år, og ved siden af sin post som bestyrelsesformand driver han et økologisk kvægbrug i Skjern med 370 kreaturer og 150 heste, der benyttes til afgræsning.

Privat er Søren gift med Hanne, og sammen har parret tre voksne børn mellem 24 og 31 år.

 

 

Drives af at gøre en forskel

Da Søren Christensen i sin tid var en aktiv del af den lokale idrætsforening, blev han drevet af lysten til at udvikle og til at gøre en forskel. Denne energi og fremdrift har han taget med sig i sit virke som bestyrelsesformand, hvor Søren i mange henseender har præget den politiske dagsorden og bidraget til udvikling af både vestjysk og dansk landbrug.

– Det er utrolig spændende at søsætte nye tiltag for herefter at følge processen og se de efterfølgende resultater, der i fællesskab bliver skabt af vores dygtige medarbejdere. Jeg drives af at få ting til at lykkes, og med tiden har jeg lært, at det kræver tålmodighed at opnå gode resultater. Dette har været en lærerig proces for mig, fortæller Søren Christensen, der med stolthed kigger tilbage på de seneste 24 år som bestyrelsesmedlem i vestjysk.

–  Jeg er stolt af at være en del af en virksomhed, der konstant er i udvikling og fremdrift, fortæller Søren Christensen, der har en fremtidig ambition om at fastholde vestjysk som en selvstændig landboforening og herved fortsat gøre en forskel for foreningens kunder.

Tilmeld nyhedsbrev

Få de relevante nyheder i din indbakke

Se flere nyheder...