Optimer værdien af din ejendom ved at udnytte jagtmulighederne

Efterspørgslen på jagt er stor, og der er muligheder for både god indtjening og for at give jægere en god oplevelse i naturen. Kunne det være interessant at leje jagt ud i begrænsede perioder, hvor du bibeholder fuld kontrol til at forvalte dit revir og samtidig selv kan gå på jagt?

Et alternativ til traditionelle jagtkontrakter
Online platformen Openlands vil gøre adgang til jagt- og naturoplevelser mere tilgængelig, og samtidig skabe en nem adgang for lodsejere til at dele deres jagt- og naturressourcer med andre. En del af konceptet er, at man som lodsejer kan leje sin jagt ud på dagsbasis eller i kortere perioder. Openlands er designet til at skabe den optimale oplevelse for lodsejere. Alle jægere har en personlig profil, og skal godkendes af lodsejer som led i reservation af jagt. En fordel ved konceptet er desuden et gensidigt rating-system af jægere og lodsejere, som er med til at skabe tryghed for alle parter.

Sikker betaling og depositum allerede ved booking

Openlands er nemt at bruge med integreret booking, sikker betaling og kort over jagtområdet. Når du som lodsejer har godkendt en booking anmodning, overføres betalingen som et depositum. Som lodsejer får du præcis det beløb du prissætter din jagt til, og Openlands tjener penge ved, at jægere betaler 12,5% oven i prisen for jagten.

Kontroller hvem der kommer, hvornår og hvad der må nedlægges

Openlands satser ikke kun på at skabe et mere dynamisk jagtmarked, men også på et produkt som er jagtetisk forsvarligt. Platformen er derfor designet til, at lodsejer præcist kan styre: Hvornår der er jagt, antal jægere, vildt der jages, og hvor meget der må nedlægges.

For jægere vil Openlands betyde et mere åbent og tilgængeligt udbud af jagt, da man kun betaler for de reelle jagtdage og for det vildt man nedlægger. Samtidigt vil man have muligheden for at kunne gå på jagt forskellige steder.

Synes du, det lyder interessant, så kan du både som lodsejer og jæger gratis oprette profil på Openlands hjemmeside: openlands.eu

Openlands tilbyder både hjælp til beskrivelse og prissætning af jagt, og kommer også gerne gratis ud med en professionel naturfotograf, og tager billeder af dit revir og dronebilleder af din gård.

Hvis du har nogen spørgsmål, eller vil vide mere, så kan du kontakte Openlands på

Tlf.: 2984 9584                    E-mail anders@openlands.eu

Tilmeld nyhedsbrev

Få de relevante nyheder i din indbakke

Se flere nyheder...